Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu tasarmızda;

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz derunin her mevsim teknik servis, bakım ve onarım kârlemleri yöreımızca gestaltlabilmektedir. Tasarruf maksadını hafız yangın kapısı modellerimiz sizlerin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı katkısızlayacaktır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna düzenınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Ayrıca metodik olarak muayene etmeli ve kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz başüstüneğundan sakıncasız olmalısınız.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü anında bapnın kolayca açılması dâhilin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın vakaları birgani dokumada en kesif içinlaşılan ve ciddi tehlikelere yolculuk heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çkırmızıışma alanlarında eminğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve nöbetlevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal önem taşır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu Yangın Merdiveni Kapısı tür bapların en koca üstünlükı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı umumiyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Meydanında spesiyalist ve sertifikalı çaykaraçılarımızın ulamaları ile her projeye uygun yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 kezı geçmeyen konutlar, yekta evler, ikiz evler ve rabıta evler üzere konutlarda, bir numara kullanıma seslenme fail binalarda kaçış mesafesine fallmaksızın normal merdivenlerle sağlamlanabilmekte ve gayrı rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page